Initialer och siffror

Denna vecka har vi arbetat med våra initialer på olika sätt (som hör till arbetet med bokstaven i). I samband med detta har eleverna fått tillverka nya namnskyltar till sina lådor, bestående av sina initialer.

Idag fredag har eleverna arbetat med siffror som finns runt omkring dem. Till sina siffror har de målat en person och detta ska tillsammans få pryda våran hall.

Processen:

Nu har vi en veckas sportlov framför oss! Jag har idag lämnat instruktionen för läsläxan till eleverna och de blev väldigt engagerade, så jag hoppas det blir flera tillfällen för läsning under lovet. Ni vuxna får som sagt gärna hjälpa eleverna att få till så många lästillfällen som möjligt. En liten belöning har utlovats efter lovet! God läsning!

När vi träffas igen måndag 6/3 så har vi ett litet besök i klassen på morgonen. Vi kommer därför inte gå till idrottssalen eller ut i skogen, utan vara i klassrummet.

Jag önskar er en skön vecka!

//Gunilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *