Påskläsning

Vi har ju läst Farzad Farzanehs bok ”Livet – en handbok” och samtalat en hel del kring de olika kapitlen. Fredag den 19/5 ska vi delta i en litteraturfestival här i Märsta, då Farzad själv kommer att närvara, så att barnen får chans att träffa honom och ställa frågor. För er som inte vet så är Farzad i första hand känd för barnen som programledare i SVT´s barnkanalen, men nu har han alltså även författat boken vi har läst.

Över påsklovet kommer eleverna få med hem sitt eget exemplar av boken som de får läsa. Läs gärna tillsammans också, för det fiinns mycket intressant att reflektera kring. Samtidigt kommer det med en annan variant av läs-bingon de hade över sportlovet, men nu med lite påsktema istället. Läs och färglägg är uppgiften, så tittar vi på de fina unika målningarna tillsammans efter lovet. Det vore också bra om boken kom tillbaka hit till skolan, då vi kommer att arbeta mer med den innan litteraturfestivalen.

Trevlig läsning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *