Litteraturfestival

Idag har vi återigen läst några kapitel i ”Livet-boken” av Farzad Farzaneh. Litteraturfestivalen närmar sig och på fredag är det äntligen dags för oss att få träffa Farzad och få möjlighet att ställa frågor.

I morgon torsdag ska vi jobba lite ytterligare med boken och därför är det viktigt att alla barn har den i skolan. Jag vet att några glömde den hemma förut, så se gärna till att påminna era barn om att ta den med sig.

Littertaurfestivalen på fredag äger rum på Forum mellan 10.30-11.30. Det betyder att det blir sen lunch den dagen, omkring kl 12. Vi har beställt extra frukt som eleverna får innan, men vet du att ditt barn kan bli extra hungrig så får du gärna skicka med frukt eller en liten smörgås.

Vi hoppas det blir ett roligt och givande möte med Farzad.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *