Info om Skansen

Här följer lite viktig information om utflykten till Skansen på tisdag nästa vecka. Medföljande föräldrar får info i ett separat meddelande.

Vi åker från skolan med bussen som går 08.28. Vi kommer att portionera upp maten innan, så det är bra om barnen är på plats vid 07.50, så att de hinner få sin mat utan stress. Barnen behöver ha med sig en märkt matburk med lock samt bestick och vattenflaska. Matsäcken kommer att bestå av pastasallad innehållande köttbullar och pasta med festis att dricka till. Vi har också beställt en rejäl smörgås till alla att äta som mellanmål.

Barnen får ta med sig frukt eller något annat att äta om de vill. Exempel på vad som kan få följa med är; riskaka, risifrutti, yoghurt, kex eller smörgås. Kolsyrad dryck samt godis/snacks får stanna hemma.

Vi beräknar vara tillbaka till skolan tidigast kl 15. Jag skickar ett mail till er föräldrar på tåget hem, om exakt tid då vi kommer till skolan, ifall ni vill möta upp ert barn. Det är givetvis fritids som vanligt på eftermiddagen.

Vi hoppas på en fin och mysig dag tillsammans på Skansen!

//Gunilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *