Välkomna tillbaka

Välkomna tillbaka efter ett långt sommarlov! Vi börjar på måndag den 21/8 kl 9.00 och slutar 13.30.

Jag hoppas att ni alla, både barn och vårdnadshavare, haft en skön sommar trots att värmen inte riktigt varit med oss hela tiden.

Själv har jag ägnat väldigt stor del av ledigheten åt att läsa och umgås med familjen. Det känns som att batterierna nu är fulladdade och jag ser verkligen fram emot kommande läsår i klass 2 med era barn.

Det blir lite förändringar för eleverna. Jag och Britt-Marie (som är klasslärare för 1a) kommer att gå in i varandras klasser och undervisa. Våran avsikt är att blanda klasserna vid dessa tillfällen. Britt-Marie ska ha praktisk matematik och jag ska undervisa i Engelska. Vi startar med detta v. 36.

Eleverna ska även få ha 30 min musik/vecka tillsammans med vår musiklärare Emil. Idrotten ska Frauke ha, 2 pass i veckan och Parvaneh ansvarar för bilden.

Här är nya schemat för i år, där ni kan se vilka dagar idrotten är, samt start- och sluttider. Observera att det ibland blir förändringar med ämnena, men på det stora hela kommer det att stämma. Under första skolveckan är sluttiden 13.30 för samtliga elever.

Tisdagen den 22/8 samt onsdagen den 30/8 är jag på utbildning. Då är Parvaneh och Emil i klassen.

Att tänka på inför skolstarten är att se till att eleverna har med sig:

En vattenflaska (muggarna kan tas hem), extrakläder i skåpen och regnkläder/gummistövlar som passar. En ryggsäck är bra att ha och förvara saker i!

Vänliga hälsningar

Gunilla

 

 

 

0 svar på ”Välkomna tillbaka”

  1. Vilket mysigt ”välkommen tillbaka brev”!!!!
    Videorundrvsndingen var ju suverän!
    Ser fram emot ett ytterligare år och tacksam för att barnen får ha dig som lärare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *