Julavslutning

Nästa torsdag, den 20/12 kl 18.00, är det julavslutning på skolan.

Eftersom vi avslutar på torsdagkvällen istället för på fredagen, så innebär det att avslutningen räknas som obligatorisk skoldag. Skulle ni vara förhindrade att vara med så måste ledighetsansökningar lämnas in.  Fredag den 21/12 är det ledigt från skolan.

Jag tänker att vi som vanligt träffas i klassrummet innan, för lite fika och avslut. Medtag fikakorg och glatt humör så bjuder vi på lite underhållning. Kl 17 ses vi!

//Gunilla

2 svar på ”Julavslutning”

 1. Hej,

  Roligt med julavslut igen men enligt blad vi fick från skolan och kommunens hemsida så är avslutningen den 21 december. Väldigt sent att meddela att man har det på torsdagen den 20 bara en vecka innan, detta borde ha kommit ut från rektorn eller klasslärare för länge sen.
  Finns folk som har annat inplanerat som julbord med jobb eller med kompisar, jobb eller andra åtaganden.. Känns lite konstigt att man behöver be om lädighet då man inte kan komma, det är inte barnet som inte kan komma utan föräldern. Hade det nya dagen meddelats i tid så hade man kunnat ta ställning till det.

  1. Jag ber om ursäkt för sen information.
   Av tradition är Galaxskolans julavslutning alltid kvällen innan avslutningsdagen. Vi tycker att det är en mysig tradition att ha avslutningen på kvällstid, då vi kan lysa upp i vintermörkret med facklor och marschaller och för att vi ska kunna genomföra det så behöver vi kompensera eleverna genom att ge ledigt dagen efter, alltså den sista dagen enligt läsårsdata (21/12).

   Jag tog nog helt enkelt för givet den här gången att ni föräldrar kände till detta och får naturligtvis vara tydligare i fortsättningen.

   Behöver ni ta ledigt så meddelar ni mig bara.

   //Gunilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *