Nationella prov

Vi är nu mitt i nationella provperioden och denna vecka börjar vi med proven i matematik. Det är många prov som ska göras och för att hinna med alla kommer vi dessvärre behöva använda två lördagar mellan 8.30-10 för att skriva delprov D och E.

Elevern kommer att kompenseras vid ett annat tillfälle….

……eller? 😳

 

 

Nä, APRIL, APRIL!!! 😃

 

 

Detta var dagens aprilskämt jag skojade till det lite med för eleverna i morse. De blev lättade när jag avslöjade vilken dag det var med ett litet april, april…..🙂

Ha en fortsatt underbar 1:april!!!

//Gunilla

3 svar på ”Nationella prov”

  1. Ha, ha, Jag läste högt för Tova innan jag kom längre ner i texten och såg vad det var. Hon skrattade gott åt pappa 😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *