Nationella prov

Nu börjar perioden med nationella prov ta slut. Nästa vecka skriver vi det sista individuella provet och sedan följer bara grupprov i matematik innan allt är klart.

Torsdagen den 16/5 kommer vi att ha ett öppet hus där ni föräldrar får möjligheten att titta igenom de nationella proven med era barn, samt prata med mig om hur det har gått. För de som jag bedömer behöver lite extra genomgång och förklaringar kommer jag bjuda in till ett individuellt möte under kommande veckor.

Nästa vecka på tisdag, är det förutom Valborgsmässoafton, även städdag på skolan. Eftersom klass 3 skriver nationella prov är vi lite befriade från själva städningen, men eleverna kommer den dagen att få hjälpa till vid korvgrillningen och serveringen av lunchen ute. Vi hoppas på samma fina väder som vi haft denna vecka!

På onsdag är det ingen skola och på fredag kommer vi ha en träff med vår fadderklass och leka lite lekar.

Onsdag den 8/5 kan ni också notera, då vi ska ha simning på Midgårdsbadet efter lunch. Den aktiviteten finns även här på evenemang.

Ha en trevlig helg!

//Gunilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *