V. 21

Denna vecka har bjudit på lite av varje, men framför allt tror jag eleverna känner sig lättade över att ha fått träffa Katrin och haft en lektion i sitt nya klassrum. Alla var glada när de kom tillbaka och det kändes som att oron många känner över att byta lärare har minskat en hel del. Kika lite där!

Jag har lagt in lite kommande händelser under evenemang, bla friidrottsdagen och skolavslutningen.

Nästa vecka på onsdag planerar jag en liten utflykt om vädret tillåter. Jag tänkte att vi ska gå till vattentornsparken, leka lite lekar, ha pick-nick och ha lite mysigt tillsammans. Vi håller tummarna för att vädret vill samarbeta också, annars får vi hitta på något annat trevligt.

Nästa vecka är en kort vecka. Vi kör på med alla ämnen som vanligt ända in i slutet, men nu är det sannerligen inte långt kvar.

Ha en trevlig helg!

//Gunilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *