Tack för allt!!!

Detta blir det sista blogginlägget som jag (Gunilla) skriver till er.

Jag vill såklart tacka er igen för alla fina år. Det kommer nog inte gå en dag utan att jag på något sätt tänker på era barn och vad mycket de har gett till mig. Det är ju inte bara de som har utvecklats och lärt sig under de här fyra åren, även jag har lärt mig otroligt mycket och fått kunskaper jag kommer bära med mig till kommande klasser.

Tack också för de oroligt fina presenterna och alla blommor jag fick. När jag läste igenom alla kort och fina hälsningar rann många tårar…..så mycket kärlek!

Tack! ❤️

Höstterminen startar igen måndagen den 19/8 kl 9.00. Eleverna samlas utanför sin dörr på skolgården och inväntar sin lärare.

Nu önskar jag er alla en riktigt härlig sommar! Ha det så gott!

//Gunilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *